Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2016


Η Visual Basic (VB) είναι γλώσσα προγραμματισμού από τη Microsoft, τρίτης γενιάς, οδηγούμενη από συμβάντα (event driven language) και έχει ολοκληρωμένο περιβάλλον ανάπτυξης (IDE) Συνδυάζει τα χαρακτηριστικά της γνωστής γλώσσας προγραμματισμού Basic για εύκολη εκμάθηση όπως επίσης και πληθώρα εντολών και συναρτήσεων, επιτρέπει την ταχεία ανάπτυξη εφαρμογών  με Γραφικό Περιβάλλον Χρήστη, πρόσβαση σε βάσεις δεδομένων. Ένας προγραμματιστής μπορεί να ολοκληρώσει μια εφαρμογή χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που παρέχονται με την Visual Basic.Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε για να δημιουργήσουμε μια εφαρμογή στην Visual Basic είναι τα εξής :
Δημιουργία και ονομασία μιας νέας φόρμας.
Σχεδίαση των αντικειμένων μέσα στη φόρμα και απόδοση ονομάτων.Προσάρτηση στα αντικείμενα του κώδικα για την απόκριση στα συμβάντα Η υποστήριξη της Microsoft έληξε το Μάρτιο του 2008 και ορίστηκε διάδοχος της η Visual Basic.NET.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανακοίνωση

Αναζήτηση

Social Icons

Σελίδες

Subscribe Via Email

Sign up for our newsletter, and well send you news and tutorials on web design, coding, business, and more! You'll also receive these great gifts:

Συνολικές προβολές σελίδας

Paling Dilihat

Από το Blogger.

Sample text

Sample Text

Social Icons

Followers

Featured Posts

Social Icons

Translate

Video

Αναρτήσεις

Facebook