Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017

Τα δεδομένα και οι πληροφορίες είναι πολύ σημαντικά και χρήσιμα για τον άνθρωπο, όσον αφορά τις σκέψεις και τις πράξεις του.Με τη σωστή χρήση τους έχουμε έγκαιρα,έγκυρα και ακριβή αποτελέσματα, με τη βοήθεια των υπολογιστικών συστημάτων και του διαδικτύου,για να επιλύσουμε προβλήματα και να λάβουμε αποφάσεις.

Τα δεδομένα και οι πληροφορίες είναι αναπόσπαστο κομμάτι της πληροφορικής διότι τεράστιος όγκος δεδομένων παράγεται καθημερινά και παράλληλα ακόμα μεγαλύτερος όγκος πληροφοριών είναι απαραίτητες για τον κάθε άνθρωπο.

Πιο συγκεκριμένα ΔΕΔΟΜΕΝΟ είναι το ακατέργαστο υλικό που βρίσκεται σε μια τυποποιημένη μορφή, που με την κατάλληλη επεξεργασία απο τον άνθρωπο ή απο αυτόματα μέσα βοηθάει στη λήψη σωστών αποφάσεων.

Και η ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ απο την επεξεργασία δεδομένων,μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως νέα δεδομένα και να δώσουν νέες πληροφορίες.

Αφού συλλέξουμε τα δεδομένα μας ή τις πληροφορίες που έχουμε,τα ελέγχουμε και προχωράμε στην επεξεργασία τους μετά απο την οποία προκύπτουν νέα δεδομένα και πληροφορίες που μας βοηθούν στις αξιολογίσεις και την λήψη αποφάσεων.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ανακοίνωση

Αναζήτηση

Social Icons

Σελίδες

Subscribe Via Email

Sign up for our newsletter, and well send you news and tutorials on web design, coding, business, and more! You'll also receive these great gifts:

Συνολικές προβολές σελίδας

Paling Dilihat

Από το Blogger.

Sample text

Sample Text

Social Icons

Followers

Featured Posts

Social Icons

Translate

Video

Αναρτήσεις

Facebook